topbella

kau milikNYA

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih...
Assalamualaikum warahmatullah...
Allah tahu!

hmm.. malam tadi, tengah pulun study FIM 113, yott ttdo...
k, smbung balik....
tme ttdo tue, ttbe... Allah izin jmpa k.Jannah Sani...
humm, k.Jannah Sani yg Allah sayang tue.. Allah, rindunya kat dia... well, tme k.jannah pg, yott tak tulis pown dalam blog. even semua kawan2 tulis macam2 lam blog, tp yott x dapat nak tulis.. rasa sedih sangat, rasa tak caya, rasa.... ntah laa, susah nak describe. hanya orang yg rasa boleh merasainya... honestly, lepas kluar matri cam da jarang ket contact dye... ruginya.... sbb k.jannah sangat2 baek. tingat waktu form2, slalu sgt kacau dye and Bha.. tak pnah tgk dye marah, slalu nmpak dye senyum je. kalau geram sgt pown msti dye nanges... bila tak paham something, pg je kat k.jannah mntak dye tolong aja, msti dy tolong punya.... wndu.... eh, da kluar topik nh... kalau nak tau ag, tgk je link nh....

yott nak cte pasal mmpi malam tadi tadi... tak ingat sangat sbenarnya.. tapi yg yott ingat tme yott jmpa, k.jannah senyum je... tenang sgt muka dye.. hmm, msti k.jannah bahagia sangat2 kat sne, yott doa k.jannah hepi!! yott cm tkejut gak.. lama tak ingat kat k.jannah... ttbe mmpi lak malam tadi. da laa nak exam FIM. mmg bangun2 tue ase cm.. ntah... glad pown ada gak, sbb Allah jumpakan yott ngan k.jannah. yott peluk dy, tanya dy cmne... dye senyap je..tapi yang bestny, k.jannah senyum. sweet sangat! yott ske! tak lama pastu... dye cam nak pg.. yott tanya dye nak ke mne. dy diam je. and k.jannah hulur tangan, mcm nak ajak yott pg je.... yott pown apa lagi; nak ikut!! .......


 tapi pastu terjaga, ngan ae mata.. haish! seb baek ae mata je yg kluar~ ehee.. kalau yott ikut, jadi apa ek??? cam seram laa pulak.... ngan amal tak seberapa. ngan akhlak yg masih teruk. agak2, berapa probability ntuk jadi sebahagia k.jannah???? ................................................... duhh...




lets improve ourselves to be the best!

2 comments:

Afiqahm said...

ada lagi yang amat sedih dengan pemergiannya yott..:)

kenapa?

sebab dia hebat,Allah bg dia hebat n ramai org syg dia:)

moga jadi pngajaran:) hehehee..

baru la na merayau kat blogmuXD

iman12321 said...

hmm, betul tue. moga kita dapat mnjadi insan yg hebat jugak!

My Photo
Mohamad's daughter
a khalifatullah, having an iman that always go up and down.. like 12321...
View my complete profile